Un dia a La Dida


De 8.00h a 9.00h: Acollida de matí

Els educadors que acompanyin els vostres fills els hi donaran l’esmorzar que hagueu portat de casa i els atendrán amb molta cura en tot allò que necessitin.


De 9.00h a 9.45h : Acollida dels nens/es amb les seves familiesEls nens i nenes aniran arribant amb les seves families, cadascú al seu ritme, i, a poc a poc, s’aniran situant en l’espai, movent-se lliurement, iniciant vincles i relacions amb altres nens i nenes i amb els educadores/es.

El pare o la mare, podeu estar a la Dida acompanyant al vostre fill@ el temps que tots considerem adient, posant la mirada en que sigui aquell que cada infant necessita per sentir-se segur i cuidat en aquest pas tan important.
De 10.00h a 12.00h: El matí


Els nens i nenes són els protagonistes, són ells qui canvien d’acció i al seu ritme. La Dida té tres espais oberts de lliure circulació i moviment ( la sala motriu, la estança i el pati). Els tres espais són cuidats per proporcionar una elecció lliure i rica en estímuls físics i emocionals. 

Sobre les 10.30h els educadors oferim la fruita. Creiem que aquest moment és important per els infants, ja que és on es troben tots, i es reconeixen com a grup.


11.45h a 12.00h: Recollida dels infants del matí

De 12 a 15:00h: Dinar i descans 
Cada família porta diàriament el dinar del seu fill/a. Els educadors escalfem el dinar en un forn de convecció, i, en petits grups, cuidant que sigui un moment íntim i familiar, cada nen@ menja tot el que necessiti i desitgi.

Aquest és un espai màgic, una estona en que cada nen@, es troba amb el menjar que la seva mare i pare li han preparat, reconeix els sabors i olors de casa seva…Després de dinar es prepararà tot per què els infants puguin gaudir de la seva necessària estona de descans. Tots els nens i nenes que ho necessitin podrán dormir tranquil.lament.

A les 15h: Arribada de les famílies

Aquest és un moment privilegiat per a tots, ja que les famílies i educadors podem compartir com ha anat el dia..


15h a 16:30h: Acollida de tarda

 Els educadors que acompanyin els vostres fills atendràn amb molta cura tot allò que necessitin.

A les 16.45h és l’hora màxima de recollida dels nens de la tarda.