Espais


Els tres espais que tenim a la Dida són molt cuidats i pensats perque siguin ambients acollidors per als infants. 


Tots els ambients tenen una gran distribució de l'espai ja que permet a l'infant sentir-se a gust i ben acollit,  que és la base saludable per a l'aprenentatge, i on troba a mà tots els elements necessaris per desplegar la seva creativitat i fantasia.


Espais interiorsSala motriu

La sala motriu, és un espai ampli i diàfan en el qual, a partir de materials com teles, coixins, matalassos, cordes, hamaques, mobles Pikler, etc, desenvolupen el joc lliure, sensoriomotriu, simbòlic i creatiu.


Cada dia els educadors amb molta cura, preparen l'espai per construir diferents escenaris i propostes, on cada nen pugui gaudir a partir de la seva propia curiositat.


Estança

Dins de l'aula estança tenim:
L’espai de joc simbòlic, amb elements de joc que afavoreixen la representació i elaboració de la quotidianitat de cada infant.

L’espai dexperimentació, manipulació i construcció, on cada nen/a, pot gaudir experimentant amb la seva pròpia creativitat. Els elements que proposem son naturals i senzills per potenciar la imaginació de l'infant i per a què aquest li pugui donar diferents utilitats segons el seu joc.

 
El racó de contes, amb obres triades acuradament per els/les educadors/es. 

I la nostra tipi envolatada de titelles grans i petites, on els infants puguin donar vida a la seva creativitat i imaginació.


Espai exterior
Pati


Un gran pati envoltat de verd amb el nostre petit hort, arbres fruiters, flors i plantes aromàtiques que permeten viure el canvi de les estacions. El pati ens permet realitzar a l'exterior un munt de propostes on jugar amb la sorra, herba, el terra i agua. Amb diferents racons de joc, on l'infant pot desenvolupar la seva imaginació, i reforçar els seus sentits de l'equilibri i del moviment, experimentant amb l'entorn.


Circuit de troncs