Serveis


Servei de menjador i descans

Des de que a finals del 2012 El departament d'Ensenyament va autoritzar l'ús de tàpers a les escoles catalanes, és des de llavors que molts pares i escoles s'han apuntat a aquesta opció, ja que és més econòmica. 

A l'escoleta oferim aquet servei, i cada familia porta diàriament el dinar del seu fill. 

Totes aquelles famílies que ho desitgin, tenim un menú realitzat per un nutricionista, perquè els infants de La Dida mengin una alimentació saludable, equilibrada, variada i preparades amb amor.

Els educadors escalfem el dinar a un forn de convecció, per tal de que el menjar es cuini de manera uniforme. 
El menjador és un espai màgic, una estona en què cada nen/a, es troba amb el menjar que la seva mare i pare li han preparat, reconeix els sabors i olors de casa seva.

A la Dida cada nen/a podrà menjar tot el que necessiti i desitgi. No forçarem cap infant per tal que mengi més del que veiem menjar amb plaer.

Després de dinar es prepararà tot perquè els infants puguin gaudir de la seva necessària estona de descans. Tots els nens i nenes que ho necessitin podran dormir tranquil·lament.
Servei d'acollida


De 8.00h a 9.00h: Acollida de matí

Els educadors que acompanyin els vostres fills els hi donaran l’esmorzar que hagueu portat de casa i els atendrán amb molta cura en tot allò que necessitin.


De 15h a 16:30h: Acollida de tarda 

Aquest servei s’oferirà sempre, en aquest horari. 
A les 16.45h és l’hora màxima de recollida dels nens de la tarda.